Bij Wax Guru heeft Yes Snowboards in het assortiment.

Wax Guru is Yes. Snowboards dealer

YES. Snowboards zijn nu verkrijgbaar bij Wax Guru in Den Haag
Vanaf 2021 is Wax Guru dealer van YES. Snowboards en test&repair center.

In deze blog vertellen we jullie meer over YES. en waar zij vandaan komen.

In 2009 werd YES. opgericht, in het begin een freestyle gefocust snowboard merk.

Dit is ook niet zo vreemd als je weet dat DCP, Romain De Marchi, JP Solberg and Tadashi Fuse achter de oprichting van YES. zitten. De oud Burton team riders besloten zelf snowboards te gaan producten. Dit in de tijd dat elk groot merk zijn verliezen probeerde te minimaliseren. Er waren genoeg mensen die zeiden dat dit nooit wat zou gaan worden.

Dit heeft het merk wel gevormd, ze hebben leren overleven in het de zwaarste economische tijden. YES. is sinds dag één gefocust op het leveren van echte waarde door ontwerp en rijervaring die soms iets meer kost. Maar je kunt er zeker van zijn dat de specificaties eerlijk zijn. 

YES. heeft in de jaren al vele prijzen gewonnen. In 2018 twee Good Wood Awards en meer dan 10 in totaal, 2019 in twee categorieën een Whitelines Award.  

Elf jaar later is YES. nog steeds aan het innoveren. De shape van de 420 heeft de manier hoe board worden gemaakt veranderd er is zelf een SIY (shape it yourself) snowboard door The Clark.

YES. heeft een prachtige lijn van snowboards van park tot poeder. Je kan wel zien ze liever in de poeder spelen aan de brede selectie van all mountain / freeride snowboards. Dit is waarom YES. perfect past bij Wax Guru. Wij houden er ook van om lekker te spelen op en buiten de piste, keihard van de piste te scheuren maar ook om te cruzen kniediep in de poeder. Ben je nou benieuwd kijk dan even hier voor meer info of kom een keer langs voor een kop koffie en dan vertellen we je alles over de boards.

Zelf aan de slag met waxen en slijpen? Bekijk onze cursussen.
>>>>> Naar de cursussen <<<<<

Liever het onderhoud laten doen? Maak een afspraak.
>>>>> Plan je onderhoud <<<<<

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Op de hoogte blijven?

Ontvang een e-mail bij nieuwe blogs