Ruilen

You are here:
< All Topics
Table of Contents

Ruilen en retourneren is mogelijk via ons retouradres. Je online aankoop kun je binnen 100 dagen terugsturen. Voor het ruilen en retourneren van internetbestellingen gelden de volgende voorwaarden:
• Binnen 100 dagen vanaf 1 dag na ontvangst van de bestelling.
• Bij voorkeur met een volledig ingevuld retourformulier. Download hier het retourformulier
• Het artikel en verpakking is compleet, niet gebruik of beschadigd, indien redelijkerwijs mogelijk.
• Neem bij ruilen of retourneren in de werkplaats altijd de factuur mee.

Terugsturen naar het retouradres

Stuur je bestelling binnen 100 dagen terug naar ons retouradres.
Gebruik bij voorkeur voor het terugsturen de doos waarin je hebt ontvangen, wij gebruiken deze weer in de toekomst.

Wax Guru
T.a.v. Klantenservice
Cornelie van Zantenstraat 72
2551 PL Den Haag
The Netherlands

Wanneer je de retourzending bij een postkantoor af geeft ontvang je een verzendbewijs. Bewaar dit altijd, hier kunnen we om vragen. Dit is jouw bewijs dat je iets hebt teruggestuurd.

Retourkosten

Retourkosten zijn voor de klant. Hebben wij een fout gemaakt en/of hebben we het verkeerde artikel opgestuurd, dan krijg je de gemaakte retourkosten teruggestort. Ontvang je van ons een beschadigd artikel? Ook dan vergoeden wij de gemaakte verzendkosten.

Wax Guru retourformulier

Bij alle retouren dient u een retourformulier mee te sturen. Voor een snelle afhandeling is het belangrijk dat je dit retourformulier zo volledig mogelijk invuld.

Download het Wax Guru retourformulier

Klachten over artikelen

Heb je een verkeerd of beschadigd artikel ontvangen, dan verzoeken wij je vriendelijk om dit binnen 3 werkdagen te melden bij onze klantenservice. Verkeerd verstuurde of beschadigde artikelen kunnen geretourneerd worden naar ons retouradres. In dit geval vergoeden we de gemaakte verzendkosten achteraf. Let op! Dit geldt alleen voor verkeerd verstuurde of beschadigde artikelen.
Heb je een andere klacht? Neem dan contact met ons op. We proberen je klacht altijd zo snel mogelijk te behandelen.
Terugbetaling
Eventuele terugbetalingen vinden plaats binnen 10 werkdagen. Mocht je na 10 werkdagen nog geen terugbetaling hebben ontvangen, neem dan gerust contact met ons op.

DISCLAIMER

Retourzendingen zijn voor risico van de koper. Dit houdt in dat Wax Guru niet aansprakelijk is voor het beschadigen of zoekraken van retourgestuurde artikelen. Vraag daarom altijd bij het postkantoor om een traceercode en bewaar deze goed.